Nyheter / Uncharted 4

Uncharted 4 släpps i april

Naughty Dogs kommande storspel Uncharted 4 försenas en månad.

Uncharted 4 kommer våren 2016

Utvecklarna Naughty Dogs har i många månader verkat satsa på att lansera Uncharted 4: A Thief's End under 2015. Något som verkar ha gått i kras nu när de avslöjat att nästa spel i spelserien släpps nästa år.

Mer om Uncharted 4 avslöjat

Senaste numret av tidningen Game Informer har avslöjat en del intressant fakta och information om nästa del i Uncharted-serien.

Uncharted 3 och Uncharted 4: Se skillnaden på Nathan Drake

Uncharted 4 fick häromdagen en femton minuter lång gameplay-video, då kunde man se en skillnad mellan Nathan Drake i det kommande spelet och Uncharted 3 som släpptes till Playstation 3. Nu har en bild kommit som visar det ännu tydligare.

Troy Baker spelar Nathans storebror i Uncharted 4

Om du kollade in den femton minuter långa gameplay-videon av Uncharted 4, som visades på Playstation Experience så såg du i slutet en av Nathan Drakes syskon. Storebrodern spelas av Troy Baker, som tidigare spelat Joel i The Last of Us.

Femton minuter gameplay av Uncharted 4!

Idag startade det första Playstation Experience någonsin. Detta evenemang som pågår hela helgen började med en två timmar lång presskonferens, där det allra första de visade var femton minuter ur Uncharted 4.

Kommer Uncharted 4 under 2015?

Amazon har ändrat datumet på Uncharted 4 från 2014 till 2015.