Nyheter / The Last of Us

The Last of Us 2 utannonserat!

Uppföljaren av det populära spelet The Last of Us, som sålt i över åtta miljoner exemplar har fått en uppföljare.

The Last of Us 2 under utveckling?

Det ryktas om att The Last of Us får en uppföljare. Åtminstone om man får tro Michael Knowland som lämnande utvecklaren Naughty Dog tidigare i år.

Se teatern av The Last of Us

För mer än en vecka sedan skrev vi om att The Last of Us skulle bli teater. Nu finns denna föreställning uppe på en av Sonys youtubekanaler. Hela videon är nittio minuter lång men där ingår trettio minuter nedräkningstid och annat som inte hör till själva teatern.

Teater av The Last of Us

Snart går Naughty Dogs välkända spel 'The Last of Us' in på en teaterscen. Publiken kommer få se några väl valda scener från spelets berättelse

The Last of Us: Remastered släpps i slutet av juli

The Last of Us: Remastered kommer till Playstation 4 och är ett uppdaterat spel av den originella Playstation 3-versionen som såklart saknade "Remastered" i namnet. Spelet fick under E3 2014 ett datum, samt en trailer.

Naughty Dog arbetar på tre spel

Skaparna av Uncharted och The Last of Us arbetar för tillfället på tre spel.

Trailer för sista nedladdningsbara materialet till The Last of Us

Det allra sista materialet som släpps på spelets Season Pass har fått en trailer och lite mer information om vad du får med. Materialet kommer denna vecka.

Topp 25: #1 The Last of Us

Vår artikelserie har nu nått sitt mål. Resan har varit lång och lett oss förbi många underhållande spel, men nu är det endast ett spel kvar att presentera. Vi avslutar på topp när vi nu tänker presentera det bästa spelet till Playstation 3.

Första trailern på The Last Of Us Remastered släppt

Det går fort från rykten till trailer ibland och Naughty Dog släppte idag sin trailer för kommande Playstation 4-versionen av The Last Of Us

50% chans att The Last of Us 2 kommer

Neil Druckmann och Bruce Stanley har i en AMA besvarat en fråga om The Last of Us 2, där de gav svaret att det är ungefär 50/50 om det kommer en uppföljare till det populära spelet.

'The Last of Us' blir film

Det verkar som att utvecklarna av spelet, Naughty Dog, har bestämt sig för att låta någon skapa en film som berör överlevnadsskräckspelet The Last of Us.

Längre trailer från nedladdningsbara materialet till The Last of Us

"Left Behind" har fått en längre trailer, där man får veta lite mer om berättelsen som vi kommer kunna köpa på alla hjärtans dag.

The Last of Us Left Behind på alla hjärtans dag?

Det sa bara klick så var dina planer ändrade, The Last of Us påkallar nämligen din uppmärksamhet även på alla hjärtans dag.

Ny trailer från det nedladdningsbara materialet till The Last of Us

Igår rapporterade vi om "Left Behind", där vi visade en tre månader gammal trailer där det nedladdningsbara materialet avslöjades. Idag kom ytterligare en trailer. Där vi får möta Ellies vän Riley lite mer.

Vet du att? The Last of Us får nedladdningsbart material

Många vet nog om det, men kanske inte alla. I november förra året fick vi veta att The Last of Us får nedladdningsbart material. En ny berättelse i enspelarläget är vad man får med. När det släpps? Finns det ingen information om ännu.

Playstation Now: Spela The Last of Us på Playstation Vita

IGN testar The Last of Us på Playstation Vita.