Nyheter / Recension

Bloodborne har släppts - vi samlar recensionerna

I onsdags släpptes ett efterlängtat spel. Ett spel där svårighetsgraden ofta är i fokus. Eftersom utvecklarna satsat på att göra spelet svårare än vad dagens spel vanligtvis är.

Tjuv och polis-spelet Battlefield: Hardline har lanserats

Visceral Games som tidigare utvecklat Dead Space, fick för några år sedan en uppgift om att göra deras allra egna version av Battlefield. Nu har spelet med temat tjuvar och poliser kommit upp på butikshyllorna. Vi samlar recensionerna.

Embargot är släppt för The Order: 1886

Det Playstation 4-exklusiva spelet The Order: 1886 har släppts sitt embargo, vilket innebär att recensionerna får komma ut till allmän beskådan. Vi samlar en del av dessa!

Recension: The Crew

En gigantisk karta helt öppen till oss och våra bilar. Asfalt blandas med grus och offroad när vi kartlägger USA... Självklart med gasen i botten och bredställ runt kurvorna!

Recension: Assassin's Creed: Unity

En nystart för Assassin's Creed, ja det är vad utvecklarna vill att Unity ska vara. Frågan är om de verkligen har lyckats få till en nystart? Vi klättrar upp i stadens högsta torn, blickar ut över Paris och dyker ned mot marken! På jakt efter hämnd och kärlek!

Recension: DriveClub

Racing i hög fart och snygga bilar. Det är vad DriveClub ska handla om, tyvärr har problemen överskuggat spelets kvalité. För själva spelet är verkligen inte lika dålig som själva lanseringen varit. Följ med här och du ska få svar på hur DriveClub levererar om man försöker bortse från fiaskot med lanseringen.

Recension: The Wolf Among Us

Idag släpps femte och sista delen av The Wolf Among Us och vi har spelat hela historien av vad som antagligen bara starten på en lång saga. Välkommen till Fabletown och till en historia som låter dig sitta på nålar av spänning.

Recension: Watch Dogs [PS4]

Väntan har varit lång men till slut lanserades äntligen ett av årets mest efterlängtade spel. Lägg undan dina vapen och ta fram din mobiltelefon istället, för nu ska inte skottlossningarna hamna i centrum. Den här gången agerar vi utan att synas. Övervakningskamerorna blir till våra vänner när resan går till Chicago.

Recension: Infamous: Second Son [PS4]

Med en ny huvudkaraktär och nya superkrafter hoppas Sucker Punch att Infamous: Second Son ska ta serien till en helt ny nivå. Som ett av de första riktigt stora exklusiva spelen till Playstation 4 är förväntningarna höga. Lyckas de infria våra krav eller borde de ha fortsatt serien med samma krafter som i föregångarna?

Tre veckor med PlayStation 4

Har PlayStation 4 det som krävs för att imponera på mig efter tre veckors användande? Let's find out!

Recension: Knack

En ny konsolgeneration har precis börjat ta sin form och för att få ett övertag mot konkurrenterna behövs det välgjorda exklusiva spel. Knack är ett av dessa spel som är tänkt ska bära Playstation 4 på sina axlar under lanseringsfasen. En tyngd som inte vem som helst skulle klara av, men nog borde Knack vara tillräckligt stark för detta ärofyllda uppdrag då han till vardags lyfter stridsvagnar på sina axlar!?