Nyheter / Playstation Experience

Snart börjar årets mässa Playstation Experience

Mässan börjar den 9:onde december, klockan 19:00.

The Last of Us 2 utannonserat!

Uppföljaren av det populära spelet The Last of Us, som sålt i över åtta miljoner exemplar har fått en uppföljare.

Playstation Experience återkommer i år?

Förra året i december så lanserade Sony ett helt nytt evenemang för deras konsol Playstation. Kallat Playstation Experience. På forumet har det varit en del diskussion om det är ett återkommande evenemang eller inte. Nu har ett uttalande kommit som pekar i en positiv riktning, om man vill att det ska vara återkommande.

Ansök till Kill Strain-betan

Namnet Kill Strain har varit känt i ungefär ett halvår, men spelet avslöjades på Playstation Experience i helgen. Spelbart på evenemanget fast vi som inte är där, får vänta på att spelet släpps eller lite tidigare, ansöka till betan som startar under de första månaderna 2015.

The Forest till Playstation 4

Ett riktigt populärt spel på PC i år har varit The Forest. Spelets popularitet kom när det släpptes på Early Access som finns på Steam. Nu är det avslöjat till Playstation 4.

20 år av Playstation återskapat i LittleBigPlanet-stil

Evenemanget Playstation Experience lades passande in när varumärket Playstation firar 20 år. Därför firades alla dessa år på lite olika sätt. Electronic Arts bjöd på tre gratis spel och Sackboy bjöd på en återblick, med LittleBigPlanet-stil.

Se reprisen av presskonferensen på Playstation Experience

Sony hade i helgen ett helt nytt evenemang kallat Playstation Experience. Där vi bland annat fick se på en över två timmar lång presskonferens, om du missade den så finns det nu att se som repris.

Third Party Productions med sju spel till Playstation Vita

Shawn Layden, President CEO för Sony berättade under presskonferensen på Playstation Experience om att så många frågar honom om vad som hänt med Playstation Vita. Han säger att de nu tycks visa vad som hänt för de visar och känner mycket kärlek för den konsolen.

Troy Baker spelar Nathans storebror i Uncharted 4

Om du kollade in den femton minuter långa gameplay-videon av Uncharted 4, som visades på Playstation Experience så såg du i slutet en av Nathan Drakes syskon. Storebrodern spelas av Troy Baker, som tidigare spelat Joel i The Last of Us.

Dags för en ny trailer för No Man's Sky

Sony hade fullt upp under sin egen spelmässa Playstation Experience. Flertalet spel visades upp och bland annat No Man's Sky fick nya trailers varav en med gameplaymaterial.

Ny Tearaway Unfolded-trailer

Tearaway Unfolded är Media Molecules kommande spel till Playstation 4. Under Playstation Experience fick vi se lite mer av det spelet.

Fat Princess Adventures kommer till PS4

Sony hade en del nya spel att utannonsera under Playstation Experience i helgen. Bland annat avslöjade dom att ett nytt Fat Princess spel kommer till PS4. Här har du trailern och några bilder .

Until Dawn visar upp läskigt gameplay med Quick Time Events

Playstation Experience visade upp många spelgenrer. Plattform, action, sport och så vidare... samt skräck. Fast lite speciell läskighet eftersom det innehåller QTEs.

Ny trailer från The Order: 1886

Som de flesta nyheterna senaste dagarna så kommer även detta från evenemanget Playstation Experience. 150 sekunder gameplay med mycket skjutande.

Femton minuter gameplay av Uncharted 4!

Idag startade det första Playstation Experience någonsin. Detta evenemang som pågår hela helgen började med en två timmar lång presskonferens, där det allra första de visade var femton minuter ur Uncharted 4.

Sony håller presskonferens ikväll - se det live på PSForum!

Ikväll (lördag), klockan 19:00 så håller Sony en keynote kallad Playstation Experience. Något av en presskonferens som företaget sagt att man absolut inte borde missa. Se den här på PSForum ikväll!

Playstation 4 har fyllt ett och snart dags för Playstation Experience

Playstation 4 firade den 29:e november ett år. Alltså samma dag som PSForum fyllde exakt samma. Något vi firat med tre olika tävlingar (som fortfarande pågår) och man kan väl säga att Sony firar det med ett nytt event kallat Playstation Experience.

Playstation Experience - Nytt evenemang i december

Sony har utannoserat ett helt nytt evenemang som tar plats i USA, kallat Playstation Experience. Det handlar om två dagar där man får spela kommande spel, se nytt material för kommande spel och ta hem massvis med gratissaker, som man bör få göra på ett dylikt evenemang.