Nyheter / Playstation 4

The Last of Us 2 utannonserat!

Uppföljaren av det populära spelet The Last of Us, som sålt i över åtta miljoner exemplar har fått en uppföljare.

Sista chansen att uppgradera Final Fantasy XIV från PS3 till PS4

Om man har Final Fantasy XIV: A Realm Reborn till Playstation 3 så finns en möjlighet att uppgradera det till Playstation 4-versionen, helt gratis. En kampanj som går ut i slutet av mars.

Titanfall 2 kommer till Playstation 4?

Det allra första Titanfall släpptes för ungefär ett år sedan, konsolexklusivt till Xbox samt PC. Utvecklarna av spelet är Respawn Entertainment som består till stor del av gamla nedlagda studion Infinity Ward. En av deras anställda har nu kommit med kommentarer som tyder på att nästa del inte blir konsolexklusiv.

Bloodborne närmar sig release

Om två veckor släpps Bloodborne, en uppföljare till det svåra spelet Dark Souls. Redan nu har en lanseringstrailer letat sig fram även fast det är tio dagar kvar till 25:e mars.

PS4 och PSV till Kina i mars

Sony har avslöjat att de kommer släppa sin bärbara konsol Playstation Vita och deras senaste stationära, Playstation 4 i Kina.

En stor systemuppdatering för Playstation 4 verkar närma sig

Enligt nyuppkomna rykten så låter Sony utvalda användare, testa systemuppdateringen 2.50, som ska innehålla mycket nya saker. Däribland något som kallas "suspend" och "resume".

Playstation 4 har sålts i över 20 miljoner exemplar!

Den första mars 2015 hade Playstation 4 enligt Sony sålts i 20,2 miljoner exemplar. En hög siffra för en konsol som inte ens varit ute på marknaden i två år.

Månadens spelsläpp mars 2015

Våren kopplar ett allt större grepp om Sverige, vad passar bättre än att fira med ett eller annat spelköp i mars?

Tearaway Unfolded i sommar

Kenneth Young är namnet på personen som avslöjat att spelet släpps i sommar. Han tar hand om alla ljud i kommande Playstation 4-spelet Tearaway Unfolded, som är uppföljaren till spelet med samma namn (utan Unfolded). Ett spel som släpptes med dunder och brak till Playstation Vita.

Embargot är släppt för The Order: 1886

Det Playstation 4-exklusiva spelet The Order: 1886 har släppts sitt embargo, vilket innebär att recensionerna får komma ut till allmän beskådan. Vi samlar en del av dessa!

Svenska Helldivers har fått datum

Kommande Helldivers som utvecklas av Luleåbaserade spelstudion Arrowhead Game Studios, har fått ett datum. Deras allra första spel till Playstation 3, Playstation 4 och Playstation Vita.

Multiplayer gratis på PS4 13-16 Feb

Nu i helgen kommer alla som har en PS4 kunna spela online mot vänner och fiender helt gratis.

Betan för Battlefield: Hardline kommer idag

Finns nu att ladda ner till Playstation 3 och Playstation 4.

Månadens spelsläpp februari 2015

Ny månad och nya möjligheter vad gäller spelinköp. Vad lockar dig i februari?

Spela Evolve ensam

Utvecklarna Turtle Rock Studios visar upp hur man spelar det kommande actionspelet Evolve, ensam. Ett spel som i mångt och mycket är tänkt för att spelas online.

Battlefield Hardline betan öppnar för alla i februari

Betan kommer finnas tillgänglig för alla plattformar (PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 och Playstation.) under totalt sex dagar.

Sony auktionerade ut en Playstation 4 för välgörenheten

I Japan så höll Sony en auktion på Yahoo, tänkt för välgörenhet. Det gällde den allra första exemplaret av 20th Anniversary Edition-utgåvan och den gick lös på för över en miljon svenska kronor.

När åldringar spelar Grand Theft Auto V

The Fine Brothers är två bröder som bland annat skapat ett projekt på YouTube kallat "React". Där barn, ungdomar, vuxna och åldringar exempelvis får spela ett spel, se en video eller kolla in olika prylar som kan ge reaktioner. Denna gång var det dags för åldringar att spela det våldsamma spelet Grand Theft Auto V.

The Order: 1886 har nått guld

Ru Weerasuriya, VD på spelföretaget Ready at Dawn har avslöjat att spelet är klart och är redo att lanseras och levereras, den 20:e februari. Firar med lite spelreaktioner och avslöjande om DLC.

Vinn den sällsynta 20th Anniversary Edition-utgåvan av Playstation 4

Sony har utlyst en tävling på deras blogg. Mellan 23:e januari till den 18:e februari kan man vinna jubileumsutgåvan av Playstation 4. Det gäller att handla något på Playstation Store för att delta.

Se konsolen som är en kombinerad Playstation 4 och Xbox One

Eddie Zarick har moddat sina två konsoler lite, till en. Han kallar den Playbox och innehåller både en Xbox One och en Playstation 4. Redo att starta när som helst.

Playstation 4 har försenats i Kina

Den elfte januari var det tänkt att konsolen Playstation 4 och bärbara maskinen Playstation Vita skulle släppas i Kina. Ett beslut som ändrades av Sony några dagar innan datumet. Rykten går nu om att konsolen är för öppen för att få lanseras i Kina.

Recension: The Crew

En gigantisk karta helt öppen till oss och våra bilar. Asfalt blandas med grus och offroad när vi kartlägger USA... Självklart med gasen i botten och bredställ runt kurvorna!

Tony Hawk avslöjar nytt spel till Playstation 4

Under teknikmässan Consumer Electronics Show så kom Tony Hawk upp på scen, först för att berätta om en av Sonys actionkameror med möjlighet till att spela in i 4K-kvalitet. Tillslut avslöjade han ett nytt skateboardspel med namnet Tony Hawk.

Se reprisen av Sonys presskonferens på CES 2015

Sony höll en presskonferens på Electronic Consumer Show där de bland annat pratade om Playstation. Den gick live klockan 02:00 på tisdagen så många missade förmodligen den, men misströsta inte. En repris finns uppe.

Playstation 4 har sålts i 18,5 miljoner exemplar!

Tidigare berättade vi att VGChartz, som sysslar med att analysera försäljningsdata till dator och tv-spel, kommit ut med siffror om att Playstation 4 har sålts i mer än 18 miljoner exemplar. Siffror som kan vara otillförlitliga, men denna gång har Sony bekräftat att det stämmer!

Har det sålts mer än 18 miljoner PS4-konsoler?

VGChartz påstår att Playstation 4 redan har sålts i mer än 18 miljoner exemplar och att konsolen totaldominerat under julhandeln.

Nyårslöfte à la Dying Light

Hur ser egentligen ett nyårslöfte ut i en postapokalyptisk värld?

Playstation Experience återkommer i år?

Förra året i december så lanserade Sony ett helt nytt evenemang för deras konsol Playstation. Kallat Playstation Experience. På forumet har det varit en del diskussion om det är ett återkommande evenemang eller inte. Nu har ett uttalande kommit som pekar i en positiv riktning, om man vill att det ska vara återkommande.

Månadens spelsläpp januari 2015

Nytt år och nya spel!

Playstation rekommenderar 15 spel under 2015

Playstation har släppt fri en video de kallar "15 for '15". Där de visar upp 15 olika spel som är värd att ta en extra titt på. Från stora AAA-spel till små indiespel.

Lär dig hur du byter ut frontplattan på Playstation 4

Idag kanske ni lär er något nytt. Att Playstation 4 har en så kallad frontplatta/faceplate som kan bytas ut. Något som kan vara lite klurigt att byta ut om man inte riktigt vågar ta i.

Julig trailer från The Order: 1886

Sony och Ready at Dawn, som utvecklar The Order: 1886 har skickat iväg en trailer. En julig sådan där "Silent Night" sjungs i en ganska läskig ton.

Kolla in Loadout, senaste free 2 play-spelet till Playstation 4!

Den 16:e december så släpptes Loadout till Playstation 4. Ett free 2 play-spel i genren tredjepersonsskjutare och utvecklarna lovar komiska strider i ett flerspelarläge.

Sony släpper Playstation 4 i Kina

Sony känner sig redo att släppa Playstation 4 och Playstation Vita i Kina, tre månader efter att Microsoft släppte den på samma marknad och ungefär tolv månader efter att Kina tagit bort förbudet mot utländska spelkonsoler.

Spela TV-spel med musikartisten Petter och vinn ett Playstation 4

Via Musikhjälpen 2014 kan man få en spelstund med musikartisten Petter och vinna ett PlayStation 4 20th Anniversary Edition från Sony.

Xbox One sålde bättre än Playstation 4 i november

Mike Nichols med den fantasifulla titeln "corporate vice president of Xbox marketing" har kommit med ett tillkännagivande som visar att Xbox One sålts i mer exemplar än Playstation 4 i november. Gäller Storbritannien och USA.

Notifikationer när vänner loggar in - snart på Playstation 4?

För väldigt många är det en saknad funktion på Playstation 4. Att det inte funnits möjlighet att få någon notifikation i högra hörnet när vänner loggat in. En sak som funnits på Playstation 3 sedan dess lansering, fast om man får tro en officiell speltrailer så är funktionaliteten nu på gång till Playstation 4.

Troy Baker spelar Nathans storebror i Uncharted 4

Om du kollade in den femton minuter långa gameplay-videon av Uncharted 4, som visades på Playstation Experience så såg du i slutet en av Nathan Drakes syskon. Storebrodern spelas av Troy Baker, som tidigare spelat Joel i The Last of Us.

Dags för en ny trailer för No Man's Sky

Sony hade fullt upp under sin egen spelmässa Playstation Experience. Flertalet spel visades upp och bland annat No Man's Sky fick nya trailers varav en med gameplaymaterial.

Fat Princess Adventures kommer till PS4

Sony hade en del nya spel att utannonsera under Playstation Experience i helgen. Bland annat avslöjade dom att ett nytt Fat Princess spel kommer till PS4. Här har du trailern och några bilder .

Gratis PS1-tema till Playstation 4

Som tidigare nämnt i en annan nyhet så fyller Playstation 1 just idag hela 20 år. Det firar Sony med en ny version av Playstation 4 samt annat roligt, exempelvis ett Playstation 4 tema som ändrar färg och ljud när apparaten startar.

Playstation 4 får en exklusiv "PS1"-edition

För exakt 20 år sedan så släpptes det allra första Playstation på den första regionen (Japan), det firar Sony med att ge ut en ny utgåva av Playstation 4 som liknar den allra första gången, men kommer endast finnas i 12 300 exemplar.

Månadens spelsläpp december 2014

Vilka nya och heta spel kommer ligga under granen i år?

Playstation 4 har fyllt ett och snart dags för Playstation Experience

Playstation 4 firade den 29:e november ett år. Alltså samma dag som PSForum fyllde exakt samma. Något vi firat med tre olika tävlingar (som fortfarande pågår) och man kan väl säga att Sony firar det med ett nytt event kallat Playstation Experience.

Komplett visar upp Playstation 4 i Ernst-stil

Webbutiken Komplett har letat upp inredaren Ernst Kirschteiger, eller åtminstone en imitatör, som visar upp Playstation 4 och dess funktioner och alla möjliga inredningstips för Sonys senaste konsol.

Dejtande av fåglar till Playstation 4 och Playstation Vita

Hatoful Boyfriend är ett spel som funnits sedan 2012 till bland annat PC, fast nästa år är det dags för denna visuella novell att komma till Playstation 4 och Playstation Vita. Detta avslöjades med en helt ny trailer.

Upptäck Share Play - låna spel gratis

Playstation 4 ska den 28 oktober få en uppdatering, version 2.0. En saftig uppdatering, med bland annat en helt ny funktion kallad Share Play. En funktionalitet som gör det möjligt att virtuellt låna ut sin kontroller. Nu har Sony kommit ut med en video som förklarar ändamålet.

Dekalstyling PS4

Har du funderat på att att styla ditt Playstation 4 eller Dualshock 4? Här får du en kort bildgenomgång över hur det görs.

Speljournalister hintar om nytt stort PS4-spel i december

Sean Murray, en utvecklare på Hello Games samt två franska speljournalister har twittrat lite om ett nytt stort spel till Playstation 4 som ska avslöjas under december. Enligt dessa tre så kommer spelet skaka om spelvärlden, en värld som kommer visa mycket glädje och ilska.

Firmware 2.0 till PS4 snart klar

Under Gamescom tidigare iår fick vi reda på att Sony hade en stor firmware uppdatering på gång. Nu ett par månader senare har det kommit ytterligare information om vad den kommer innehålla.

Månadens spelsläpp oktober 2014

En ny månad står för dörren och med den kommer en hel del nya spel. Finns det något för dig här?

Datum för GTA V bekräftat

Nej, vi har inte blivit allt för galna. Vi är medvetna om att GTA V har släppts till både Playstation 3 och Xbox 360. Men Rockstar har nu bekräftat datumet när GTA V kommer till Xbox One, Playstation 4 och PC.

Vill du spela Driveclub på din mobiltelefon?

Sony hade en hektisk dag och utannonserade två mobiltelefoner och en surfplatta som i allra högsta grad är intressant för Playstation 4-ägare. Eller vad sägs om Driveclub på din mobiltelefon?

Upptäck Minecraft på Playstation Vita

Minecraft kommer till Playstation 4 och Playstation Vita i augusti. Häromdagen kom en trailer upp där man vill att vi ska uppleva Minecraft på Playstation Vita.

En svensk studio tar snön till Playstation 4!

Eller åtminstone spelet Snow!

YouTube och Share Play på väg till Playstation 4

Det är snart dags att uppdatera Playstation 4 igen och nu kommer det intressanta funktioner.

Se en trailer till det nya Playstation 4 - exklusiva spelet Wild!

Vad sägs om en trailer till ett exklusivt spel?

Tearaway kommer till Playstation 4!

Media Molecule har äntligen avslöjat deras planer för sitt nästa spel!

Playstation 4 säljer fortsatt bra

10 miljoner sålda konsoler!

Buda på en "Gaystation 4"

Webhallen håller tillsammans med RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter) en auktion där man kan få en Playstation 4, som de kallar Gaystation 4. En helt vanlig Playstation 4 som är lackerad i regnbågens färger.

Recension: Watch Dogs [PS4]

Väntan har varit lång men till slut lanserades äntligen ett av årets mest efterlängtade spel. Lägg undan dina vapen och ta fram din mobiltelefon istället, för nu ska inte skottlossningarna hamna i centrum. Den här gången agerar vi utan att synas. Övervakningskamerorna blir till våra vänner när resan går till Chicago.

Exklusiva materialet till Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight släpps till Xbox One och Playstation 4, men det är bara den sistnämnda konsolen som får det exklusiva materialet "Scarecrow Nightmare Pack". Information har inkommit om vad det egentligen innebär.

Spela som omgivningen i Pavilion

Pavilion är ett spel som utvecklas till Playstation 4 och Playstation Vita. Det är lite speciellt då du inte styr karaktären, utan din uppgift är att manipulera omgivningen så att karaktären på skärmen kan röra sig framåt och utforska världen. De kallar det fjärdeperson.

Spelen i 2014 till Playstation 4

Sitter du och väntar på spel till ditt Playstation 4? Vi har hela listan på spel som släppts, släpps i sommar/höst/vinter och spel som mest troligt kommer att släppas 2014.

Recension: Infamous: Second Son [PS4]

Med en ny huvudkaraktär och nya superkrafter hoppas Sucker Punch att Infamous: Second Son ska ta serien till en helt ny nivå. Som ett av de första riktigt stora exklusiva spelen till Playstation 4 är förväntningarna höga. Lyckas de infria våra krav eller borde de ha fortsatt serien med samma krafter som i föregångarna?

YouTube app till Playstation 4

Många har väntat. Nu är det bekräfat att en YouTube-app kommer till Playstation 4! Via appen kommer man både kunna kolla alla videor som finns och lägga in egna inspelade klipp.

Ny färg på Playstation 4 kommer 9:e september

Det kan vara lätt att missa de små annonseringarna när Sony, Microsoft och Nintendo dundrar på med nya titlar och spelserier. Men vi snappade ändå upp att Sony utannonserar vit Playstation 4 i en bundle med Destiny tillgänglig 9.e September, vilket säkert kan få några av oss att skutta till av glädje.

Destiny anländer om en månad med en beta

Missat Sonys presskonferens? Där meddelades det att en beta av Destiny kommer i mitten på juli, men det fanns även fler nyheter kring detta spel.

Första gameplay-trailern till Batman Arkham Knight

Du får se en del av "nya" Gotham City, se när batmobilen åker fram och en del annat smaskigt för er som gillar Rocksteadys Batman-spelserie.

Singstar till Playstation 4

Nu börjar London Studios äventyr på Playstation 4. Den populära spelserien där man ska sjunga så bra som möjligt, som sedan tidigare finns ute till Playstation 2 och Playstation 3, kommer inom kort till Playstation 4. Många nyheter erbjuds, ett exempel är att ingen mick behövs för att sjunga.

Bilar med jetmotorer i juli

I "Jet Car Stunts" som släpps i juli till Playstation 3 och Playstation Vita åker du bilar med jetmotorer. Se upp i himlen visar det sig på den nya trailern.

Naughty Dog arbetar på tre spel

Skaparna av Uncharted och The Last of Us arbetar för tillfället på tre spel.

Skillnad på PS3 och PS4-versionen av Minecraft

Utvecklarna av Minecraft på konsol har twittrat ut några bilder att jämföra de olika versionerna med. Se skillnaden på den gamla och nya generationens konsoler.

The Division försenas till 2015

För några månader sedan gick det rykten om att Tom Clancy: The Division skulle försenas till 2015. Dessa rykten är nu bekräftade av Ubisoft, företaget som kommer publicera spelet.

Nytt spel i fotspåren av Duke Nukem

Interceptor Entertainment utvecklade till en början spelet Duke Nukem: Mass Destruction. Ett spel som nu fått ett helt nytt namn och inriktning.

Watch Dogs får inte 1080p och 60fps

Tidigare rapporterade vi om information från Sonys officiella Playstation-hemsida där de hade skrivit att Watch Dogs skulle kunna gå att njutas i upplösningen 1080p och 60fps (frames per second). Nu har vi nåtts av beskedet att spelet inte kommer ha den upplösningen eller 60 bilder per sekund.

Nytt skräckspel till Playstation 4

Om du vill ha skräckspel till Playstation 4 så behöver du inte oroa dig. Eller kanske, du behöver oroa dig. För det finns redan en del skräckspel ute på marknaden och fler håller på att utvecklas. Ett av alla dessa är Among the Sleep där du spelar som en tvååring.

Valiant Hearts har fått ett datum

Ubisoft Montpellier utannonserade för några månader sedan att de håller på att utveckla ett nytt spel vid namn Valiant Hearts: The Great War. Ett spel som fått en trailer och släppdatum.

Watch Dogs i 60fps och 1080p

Om man kollar in Playstations officiella hemsida så får man reda på att Playstation 4-versionen av Watch Dogs kommer ha upplösningen 1080p och 60fps (frames per second).

Ny film från Alien Isolation

Det kommande Alien-spelet har fått en liten film där de berättar om hur de valt alla som ska spela karaktärerna i spelet. Människor som bland annat gör rösterna och spelar in alla rörelser med motion capture.

Playstation Plus-versionen av DriveClub innehåller...

Som du förmodligen hört tidigare så får du en nerbantad version av DriveClub, gratis om du har Playstation Plus. Men vad innehåller egentligen denna version? Vi tar reda på det!

Dying Light försenas

Utvecklarna av spel som Dead Island har ett nytt spel på väg kallat Dying Light. Ett postapokalyptiskt spel där zombier härjar runt i en öppen värld, som nu försenas till 2015.

Headweb optimeras för Playstation 4

Funderar du att hyra en film ikväll? Varför inte använda dig av Playstation 4 och Headweb som ger dig tillgång till tusentals filmer!

Playstation 4 har nu sålts i 7 miljoner exemplar

Nya försäljningssiffror för Playstation 4 finns nu tillgängliga.

Funktionerna i firmware 1.70 offentliggjorda

Har du några speciella önskemål kring nästa uppdatering till Playstation 4? Ta och kolla om dina önskningar infrias redan med nästa uppdatering!

Många nyheter rörandes Playstation 4 väntar runt hörnet?

Anser ni att det har varit väldigt tyst kring spelrelaterade nyheter senaste tiden? Nu kanske det vänder. Nyheter kring nästa mjukvaruuppdatering är att vänta!

Japan: Playstation 4 säljer dåligt

I Europa har Playstation 4 sålt i mängder och flera rekord har slagits därefter. Rekorden låter inte sig vänta i Japan heller, fast där är det tvärtemot. Den säljer rekorddåligt.

Foul Play - Fightning på en teater

Ta dig an Foul Play, ett fightningspel på Playstation 4 och Playstation Vita som utspelar sig på en teater. Ja, du läste rätt. En teater fylld med folk. Kolla in trailern!

Rykte: Playstation 4 får PS2 och PS1-stöd

Enligt hemsidan OPM (Official Playstation Magazine) kommer dessa rykten från en människa som är inne i branschen, som kan sina saker och brukar vara trovärdig. Men hämta minst en skopa salt, för rykten är det.

Wolfenstein i maj

Nästa spel i Wolfenstein-serien är Wolfenstein: The New Order och släpps den 23 maj 2014, till bland annat Playstation 3 och Playstation 4.

30 år på 13:37

Chefarkitekten för Playstation 4, Mark Cerny, har i en tretton minuter lång intervju berättat hur spelvärlden och utvecklandet har ändrats. Från tiden då Atari 2600 var på allas läppar tills idag, då han själv utöver att vara arkitekten för Playstation 4, även utvecklat spel som Knack.

Nytt Batman Arkham-spel utannonserat!

Batman: Arkham Knight har utannonserats. Det bjuds på en trailer och några intressanta faktarutor om spelet som släpps under 2014.

Watch Dogs lanseringsdatum bekräftat

Ubisoft har avslöjat det exakta datumet när Watch Dogs släpps.

Begränsat lager på Playstation 4 till april

Sony har berättat att det kommer vara tunt med konsoler till konsumenterna ända till april.

Ny trailer till Thief

En ny trailer har kommit till spelet som släpps den 28 februari.

Daylight släpps i april

Minns du vår nyhet om att utvecklarna Zombie Studios rekommenderade alla oss att bara springa framåt och inte kolla bakåt? Det spelet tipset gäller har nu fått ett datum.

Gammal spelserie till Playstation 4

Official Playstation Magazine har i sin tidning berättat om att det nästa månad kommer avslöjas en titel med stor betydelse, till Playstation 4. Ryktesmaskinen är igång, för mer än det avslöjar inte tidningen.

Statistik från Sony

Det går bra för Playstation 4 och det finns ingen tvekan om att Sony vill visa upp det. Nu har de kommit ut med lite smaskig statistik kring Playstation 4 och deras tjänster.

Mer berörande material från Dying Light

Utvecklarna av det kommande Zombie-spelet Dying Light har med tidigare spel gjort sig kända för deras berörande trailers, där man ska känna med karaktärerna i spelet. Denna gång är inget undantag.

The Order: 1886 har inget flerspelarläge

Andrea Pessino, en av utvecklarna har via twitter berättat att det inte kommer något flerspelarläge till det ganska välkända Playstation 4-liret The Order: 1886.

The Evil Within får ny trailer

Överlevnadsskräckspelet The Evil Within har fått en läskig trailer, som ska få dig att rysa. Släppdatumet är satt på 2014.

Sony arbetar på systemuppdateringar

Enligt den välkända industri-insidern Ahsan Rasheed så latar sig inte Sony när det kommer till systemuppdateringar på Playstation 4. Han säger att bra grejer närmar sig för användarna.

Allt du måste veta om Thief

Sony har kommit med en intressant video till det kommande smygspelet Thief. Där du får veta en del detaljer om spelet som bland annat släpps till Playstation 3 och Playstation 4.

Sherlock Holmes visar upp sig i ny trailer

Gillar du att utreda brott? Då kan kommande Sherlock Holmes-spelet vara något för dig. Bilda dig en uppfattning med den nya trailern!

Storbritannien: Playstation 4 säljer bättre än Xbox One

Sony har berättat i en tidigare presskonferens att Playstation 4 säljer bättre än Xbox One i Storbritannien. Då Xbox 360 sålt bättre än Playstation 3 i Storbritannien är detta en stor anledning till att fira för Playstation-divisionen på Sonys kontor.

Playstation 4 bakåtkompatibel trots allt?

Ett nytt rykte påstår att Playstation 4 kanske är bakåtkompatibel, även utan Playstation Now.

Call of Cthulhu till Playstation 4?

Howard Phillips Lovecrafts monster Cthulhu som han skapade år 1928 får ytterligare ett spel i sin samling till PC och nästa generations konsoler, som bör betyda Playstation 4.

Sony ensamma på Taipei Game Show!

Det finns spelmässor av många olika storlekar. Snart är det dags för en något mindre i Taipei där Sony blir ensam, sett till de tre stora konsoltillverkarna, att ställa upp.

Buggar i Minecrafts Playstation 3-version ska lösas

4J Studios som utvecklar konsolversionerna av Minecraft har berättat att de känns vid om att spelet har ett antal stora buggar. Dessa problem kan dessutom orsaka att arbetet på Playstation Vita och Playstation 4-versionen blir lidande.

Lite perspektiv över försäljningssiffrorna för Playstation 4

Okej, Playstation 4 sålde en miljon konsoler på 24 timmar vid sin release i Nordamerika. Under 2013 nådde samma konsol 4.2 miljoner, men vad betyder dessa siffror egentligen?

Tested.com plockar isär en Playstation 4

Hur ser egentligen Playstation 4 ut på insidan?

'Vänd dig inte om' uppmanar Zombie Studios

Spelutvecklarna Zombie Studios bjuder på en läskig trailer på spelet Daylight.

Playstation 4 sålde bättre än Xbox One i Storbritannien 2013

Sony med sin Playstation 4 sålde bättre än Microsofts Xbox One under 2013 i Storbritannien. Allt detta enligt en rapport från Entertainment Retailers Association.

Microsoft: Sony har gjort ett bra jobb med Playstation 4

Phil Spencer säger att Sony gjort ett bra jobb med Playstation 4.

PS4-versionen av Planetside 2 är likvärdig PC-versionen

Matt Higby, creative director på spelet Planetside påstår att Playstation 4-versionen är likvärdig till PC-versionen när det kommer till grafiken.

Dubbla erfarenhetspoäng i Battlefield 4 under helgen

Med en hake, du måste vara Premium-medlem.

Första Playstation 4-reklamen i Japan ute nu

Hur försöker Sony locka till sig japanska konsumenter till att köpa Playstation 4?

nDreams utvecklar ett nytt spel till Playstation 4

Ett av spelföretagen som utvecklar den ganska populära virtuella mötesplatsen 'Home' gör ett nytt exklusivt spel till nästa generations konsol, Playstation 4.

Medeltida rollspel utannonserat

Kingdom Come: Deliverance utannonserades för lite mer än en vecka sedan och tyvärr missades det helt i julruschen. Men nu finns det en del information, någon bild samt video om spelet!

Flertalet nya bilder från Free 2 Play-liret Deep Down

Deep Down är ett RPG från Capcom som släpps till Playstation 4 under 2014. Det finns nu några bilder att beskåda.

20 rekommenderade Playstation 4-spel under 2014

Sony tipsar om 20 spel som släpps till Playstation 4 under 2014.

Julig trailer från Dying Light

Skaparna av Dead Island (Techland) släpper ett nytt zombiespel under 2014 och nu har de kommit med en ryslig trailer av spelet. Dying Light som släpps bland annat till Playstation 4 är vad trailern handlar om.

Tre veckor med PlayStation 4

Har PlayStation 4 det som krävs för att imponera på mig efter tre veckors användande? Let's find out!

Lanseringen av PS4 har ökat Playstation Vitas försäljning

Efter att Playstation 4 lanserades har Playstation Vitas försäljning ökat ganska mycket. Men kan Sony jubla redan?

FlOw ute till Playstation 4 och Playstation Vita!

Nu har Thatgamecompany släppt en portning av sitt första spel FlOw, till Playstation 4 och Playstation Vita.

Minecraft till Playstation 3!

En svensk succé. Det är ingen överdrift när man förklarar vad Minecraft är. Idag släpps spelet till Playstation 3 via Sony Entertainment Network Store.

Playstation 4 slår flera försäljningsrekord

En miljon sålda konsoler på ett dygn i Nordamerika i samband med releasen men hur gick det egentligen för Playstation 4 när den äntligen lanserades i Europa?