Nyheter / Grand Theft Auto V

Heists till GTA V ute nu

Igår den 10:e mars släpptes Heists till Grand Theft Auto V.

31 nya bilder av GTA V: Heists

Grand Theft Auto V får den tionde mars ett nytt gratis spelläge kallat Heists. Rockstar Games har börjat hypa upp alla uppdragen lite extra nu med 31 nya bilder.

Lagarbete är viktigt i GTA V: Heists

Femton sekunder. Rockstar Games behöver inte ha en längre video än det för att förklara att lagarbete är viktigt i kommande tillägget i Grand Theft Auto V. Samt att dessa uppdrag släpps den tionde mars.

Heists till Grand Theft Auto i mars

Sedan tidigare har den enda information varit att heists till Grand Theft Auto V skulle komma innan spelets lansering på PC, som var tänkt att släppas den 24:e mars. PC-versionen har försenats till 14:e april men datumet för heists till konsoler verkar kvarstå.

När åldringar spelar Grand Theft Auto V

The Fine Brothers är två bröder som bland annat skapat ett projekt på YouTube kallat "React". Där barn, ungdomar, vuxna och åldringar exempelvis får spela ett spel, se en video eller kolla in olika prylar som kan ge reaktioner. Denna gång var det dags för åldringar att spela det våldsamma spelet Grand Theft Auto V.

Heists till Grand Theft Auto V innan april

Rockstar Games har avslöjat att heists till Grand Theft Auto V: Online kommer innan spelets släpps till PC, som sker den 24:e mars. Exakt datum är okänt.

Missa inte att tjäna dubbla pengarna i GTA V Online under helgen!

Mellan andra till femte januari så har Rockstar ett litet erbjudande, att man kan tjäna dubbelt så mycket pengar och RP (reputation) om man känner för att köra lite online.

Heists till GTA V online kommer tidigt 2015

Det har varit mycket snack om de så kallade "heist"-uppdragen i Grand Theft Auto V. Som handlar om rån mot olika butiker och platser. Har funnits sedan lanseringen i enspelarläget, men nu är det dags att flerspelarläget även får sina heists.

Nya versionen av Grand Theft Auto V släpps på tisdag

Det närmar sig. Xbox One och Playstation 4 får snart GTA V, en ny version av spelet som utkom förra året till den gamla generationens konsoler, Playstation 3 och Xbox 360. Vi har en trevlig lanseringstrailer till hands!

Grand Theft Auto V får förstapersonsläge

Vad brukar man kunna förvänta sig av Rockstars välkända spelserie? Bilstölder, våld, bilåkande och i vanliga fall att man spelar i tredjeperson. Fast till Xbox One, PC och Playstation 4 kommer en ny möjlighet. Att spela i förstaperson. Vi har en video som visar spelet i den nya vyn!

Rykte: Sonys E3

Det har blossat upp rykten om vad Sony kommer visa på sin presskonferens som sker en dag innan E3 2014 börjar. Om ryktena är sanning så finns det en del att längta till.

Topp 25: #10 Grand Theft Auto V

Med en utvecklingskostnad på över 137 miljoner dollar ställs det höga krav på försäljningssiffrorna. När sedan spelet slår branschrekord med en omsättning på över 800 miljoner dollar under det första dygnet, då vet man att spelet är på väg mot succé. Vad är det man får med en sådan budget och hur bra är egentligen GTA V?

GTA V har dragit in 430 miljoner på mikrotransaktioner

På tre månader mellan oktober till december tjänade Rockstar på ett ungefär 430 miljoner svenska kronor på mikrotransaktionerna som finns i Grand Theft Auto Vs onlinedel.

Kommer GTA V till Playstation 4?

Det går rykten om att Grand Theft Auto V kommer släppas till den nyaste generationens konsoler i juni 2014. Fast som vanligt ska dessa rykten tas med en nypa salt.