Nyheter / Försäljningssiffror

PS4 säljer snabbare än PS2

Totalt sett såldes det över 155 miljoner Playstation 2-konsoler och är genom det den mest sålda konsolen genom tiderna. Playstation 4 säljer däremot snabbare än vad Playstation 2 gjorde!

Över tre miljoner människor har köpt Dying Light

Den 18:e mars hade Dying Light varit ute i 45 dagar. På dessa dagar har zombiespelet som utvecklats av Techland redan sålt i över tre miljoner exemplar.

Playstation 4 har sålts i över 20 miljoner exemplar!

Den första mars 2015 hade Playstation 4 enligt Sony sålts i 20,2 miljoner exemplar. En hög siffra för en konsol som inte ens varit ute på marknaden i två år.

De mest sålda spelen på Playstation Network under 2014

Playstation-bloggen har avslöjat lite siffror kring de mest köpa spelen på Playstation Store under 2014, där gratisspelen för Playstation Plus inte räknas med. Kan konstateras att Minecraft totaldominerar.

Playstation 4 har sålts i 18,5 miljoner exemplar!

Tidigare berättade vi att VGChartz, som sysslar med att analysera försäljningsdata till dator och tv-spel, kommit ut med siffror om att Playstation 4 har sålts i mer än 18 miljoner exemplar. Siffror som kan vara otillförlitliga, men denna gång har Sony bekräftat att det stämmer!

Playstation 4 säljer fortsatt bra

10 miljoner sålda konsoler!

Minecraft till Playstation 4 i augusti

Du med en Playstation 4 kan njuta av Minecraft i augusti. Utvecklarna av spelet har i bloggen om Playstation berättat lite mer om spelet, större världar, ett billigare spel och annat intressant.

Fyra miljoner exemplar av Watch Dogs sålda

Watch Dogs har slagit rekord efter rekord i Ubisofts interna liga. Bland annat blev det det Ubisofts bästsäljande spel under de 24 första timmarna och även bästsäljande den första veckan. Då fick vi inga siffror men nu har de kommit ut med lite försäljningssiffror, Watch Dogs har sålts i fyra miljoner exemplar.

Japan: Playstation 4 säljer dåligt

I Europa har Playstation 4 sålt i mängder och flera rekord har slagits därefter. Rekorden låter inte sig vänta i Japan heller, fast där är det tvärtemot. Den säljer rekorddåligt.