Nyheter / DDoS

"Hackare" hotar att stänga ner Playstation Network under julledigheten

Förra året vid julafton så låg Playstation Network nere. Då tog gruppen Lizard Squad på sig problemen som hade uppstått. Nu hotar en annan grupp, Phantom Squad med att samma sak ska hända i år vid julen.

Sony erbjuder kompensation för Playstation Networks nertid

Runt juletiderna så orsakade en DDoS-attack nertid för Playstation Network. Överbelastningsattacker som påverkade alla som ville spela online eftersom man inte kunde komma online. Nu har Sony kommit ut med en kompensation till alla användare.

Playstation Network kommer gradvis tillbaka

Enligt Playstation på meddelandetjänsten Twitter så ska nätverket i nuläget för Playstation Vita, Playstation 3 och Playstation 4 gradvis komma tillbaka.

Fortsatta problem med Playstation Network

För några dagar sedan påbörjades en överbelastningsattack mot Playstation Network, något som Playstation och dess tekniker fortfarande försöker lösa.

Playstation Network nere i juletider

I dagarna kanske många väljer att spela TV-spel med sina vänner. Om det handlar om att spela online så kan det bli krångligt eftersom många upplever problem när de försöker logga in.

Telia attackerat igen

Om din internetleverantör är Telia, så finns det en stor risk att du haft problem med internet de senaste dagarna, som såklart både påverkar spelande på konsoler som Playstation 4 och vanligt surfande.

DDoS-attack mot Playstation Network

Har du försökt logga in på PSN senaste timmarna och misslyckats? Det finns en anledning. PSN är under en DDoS-attack (distributed denial-of-service).