Nyheter / Call of Duty

Mer information om Call of Duty: Black Ops 3 ute nu

Tidigare berättade vi att det skulle komma mer information om årets Call of Duty, den 26:e april. Nu har en trailer kommit.

Call of Duty: Black Ops 3 avslöjat med en teaser

Treyarch har avslöjat årets Call of Duty.

Trailer på Call of Duty: Advanced Warfare

För några månader sedan avslöjades nästa Call of Duty, med andra ord så Call of Duty: Advanced Warfare. Nu har en gameplay-trailer dykt upp som man kunde se på Microsofts presskonferens på E3.

Avslöjat - Call of Duty: Advanced Warfare

Det blev inget med fjärde maj. Spelet avslöjades istället den andra maj. Spelet har fått namnet Call of Duty: Advanced Warfare och har fått en trailer.

Nästa Call of Duty avslöjas snart

Journalisten Geoff Keighley säger sig ha information om att nästa Call of Duty avslöjas den fjärde maj.

Topp 25: #14 Call of Duty 4: Modern Warfare

Det är återigen dags att strida med vapen och fordon. Än en gång slängs vi in i ett fiktivt krig där bland annat USA och Ryssland är delaktiga. För att undvika en kula mellan ögonen rekommenderar vi er att hålla huvudet lågt när vi nu ska titta in Call of Duty 4: Modern Warfare.

CoD utvecklas i treårsperioder

Tidigare har Infinity Ward och Treyarch arbetat på Call of Duty och släppt ett spel varannat år. Nu har Activision berättat att det kommit in en tredje spelstudio så att det blir tre års utvecklingstid.

Call of Duty: Ghosts visar upp nedladdningsbart material

Infinity Ward har bekräftat det första nedladdningsbara materialet som kommer till Call of Duty: Ghosts. Materialet har namnet "Onslaught" och släpps troligtvis ganska snart till Playstation.