Nyheter / Playstation Mobile läggs ner - såhär sparar du dina spel

Playstation Mobile läggs ner - såhär sparar du dina spel

Playstation Mobile är en tjänst där man kan köpa olika spel som delvis är relaterade till Playstation. Tydligen något som inte verkar gå tillräckligt bra eftersom att de valt att lägga ner tjänsten i år. Men det går att spara alla spelen man köpt för att kunna spela vidare.
Efter den 15:e juli 2015 så kommer inte tjänsten längre uppdateras med nytt material och i samma veva blir det omöjligt att köpa nytt material på Playstation Mobile. Nästa datum att hålla koll på är den 10:e september. Då kommer det inte inte längre finnas någon möjlighet att ladda ner tidigare köpta appar, köp i appar avbryts och appen för Playstation Mobile försvinner från operativsystemet Androids affär. Om man fortfarande vill spela sina inköpta spel efter den 10:e september så behöver man aktivera sin enhet. Därefter är det viktigt att inte avaktivera sin enhet. Om man gör det så blir alla inköpta spel otillgängliga igen utan möjlighet till att aktivera plattformen igen.

http://psforum.se/static/upload/news/71/medium/6605.png

Playstation Vita
[Settings] > Image [PSN℠] > [System Activation] > [PlayStation Mobile] > [Activate] > [OK]. Man kan göra detta från och med idag till den 10:e september.

Mobiltelefon
Öppna appen Playstation Mobile och starta något köpt spel när mobilen är ansluten till internet. Möjligheten för att göra detta öppnar den 10:e september och är möjligt till den 10:e september.

Källor

PlayStation Mobile Activation

Övrig information

Skriven av Samuel (Samuel)
Datum: 29 Mars, 2015