Nyheter / Titanfall 2 kommer till Playstation 4?

Titanfall 2 kommer till Playstation 4?

Det allra första Titanfall släpptes för ungefär ett år sedan, konsolexklusivt till Xbox samt PC. Utvecklarna av spelet är Respawn Entertainment som består till stor del av gamla nedlagda studion Infinity Ward. En av deras anställda har nu kommit med kommentarer som tyder på att nästa del inte blir konsolexklusiv.
Vince Zampella, en av de två som startade företaget, har kommit med en kommentar kring att EA avslöjat en ny del i spelserien. Han säger att de arbetar på en uppföljare, vilket endast kan handla om Titanfall eftersom det är deras första och enda spel tills dags dato. I dagsläget verkar det som att Titanfall 2 kommer släppas till tre plattformar. PC, Xbox One och Playstation 4. Vilket innebär att de överger Microsofts konsol från förra generationen, Xbox 360 medan de valt att inkludera Sonys senaste konsol.

http://psforum.se/static/upload/news/1148/medium/6563.png
De så kallade "Titans" i strid.

I Titanfall så styr man sin egna soldat kallad Pilots, som kan gå till strid till fots eller användas till för att styra Titans. Stora robotar som går att placera ut i spelvärlden periodiskt. En timer styr när det går att använda roboten. Spelet har endast ett flerspeläge upp till tolv spelare och ett enspelarläge som inte har någon berättelse, istället ses den som en handledning för att lära sig hur man spelar. Hur det blir med ett enspelarläge i en eventuell uppföljare är oklart.

Källor

TITANFALL 2 CONFIRMED, COMING TO XBOX ONE, PS4 AND PC

Övrig information

Skriven av Samuel (Samuel)
Datum: 17 Mars, 2015