Spelportal / Watch Dogs

Information

Du är Aiden Pearce, en utmärkt hacker med ett kriminellt förflutet som orsakat en våldsam familjetragedi. Du har tagit upp jakten på de som skadade din familj och du kan övervaka och hacka alla i din omgivning genom att manipulera stadens nätverk. Hacka dig in i övervakningskameror och ladda ned personlig information för att hitta dina måltavlor, kontrollera trafikljusen och kommunaltrafiken för att stoppa fienden ... och mycket mer.

Använd staden Chicago som det ultimata vapnet för att utkräva din hämnd.

HACKA STADEN
Watch_Dogs utspelas i en helt simulerad, levande stad. Med hjälp av din smarttelefon kan du kontrollera stadens infrastruktur i realtid. Fånga din fiende i en masskrock genom att manipulera trafikljusen. Stoppa ett tåg och kliv ombord för att smita undan från polisen. Undgå att bli fångad genom att höja en bro. Allt som är anslutet till stadens ctOS kan bli ditt vapen.

SÄTT HÅRT MOT HÅRT
I Chicagos innerstad måste man kunna försvara sig. Våld besvaras bäst med våld och du har en batong till just det ändamålet. Vid skottlossningar levererar spelet en fysiksimulering som överträffar alla andra spel i genren. Allt som allt finns det fler än 30 traditionella vapen att tillgå i spelet.

GASEN I BOTTEN
Tack vare Ubisoft Reflections, den hyllade studion bakom den prisbelönta Driver-serien, kan Watch_Dogs erbjuda en körupplevelse på högsta växeln. Sätt dig bakom ratten i fler än 65 olika fordon

Spelinformation

Konsol: PlayStation 4
Utvecklare: Ubisoft Montreal
Utgivare: Ubisoft
Genre: Öppen värld, Äventyr, Action, Sci-Fi & Taktik
Lansering: Lanserat (27 Maj 2014)
Uppdaterad: 28 Juni, 2014

Distribution: Skiva / PSS
PS-exklusivt: Nej
Lokalt: Ja, 1 spelare
Online: Ja
Co-op: Ja
Betyg: 0pt0pt0pt0pt0pt (0 röster)
Antal ägare: 23
Aktiva spelare: 2
Pris: -
PSN pris: 629 kr

Länkar:
Officiella tråden
TheGamesDB

Kommande lanseringar