Sammanställning

Användaromdömen

1 st

Medelbetyg

1pt1pt1pt1pt0pt

Röstfördelning

5 stjärnor: (0)
0%

4 stjärnor: (1)
100%

3 stjärnor: (0)
0%

2 stjärnor: (0)
0%

1 stjärnor: (0)
0%

1pt1pt1pt1pt0pt Skrivet av Chibi (13 September, 2016)

Spelet är svårare än de senaste årens Need For Speed-spelen, bland annat för att bilarna kan justeras på olika sätt, för att lättare att krascha, tar lång tid att sätta sig in i styrsystemet i spelet för de varierar en del mellan olika inställningar, bilar osv och främst alla online spelare som stör när man kör...

Frågan är om det är bra eller dåligt dock, Need For Speed-serien har alltid vart lite för lätt för sitt egna bästa: Liksom studsa lite mot detta slirplanket så slipper du släppa gasen.

Själva mixen är dock de har fått till bäst, även fast driftning är tydligt prioriterat i spelet så finns de ju både racing, dragrace m.m. Det har även försökt att se till att spelet behåller spelarna länge men tyvärr har det samtidigt strypt möjligheten att max ha 10 bilar, något som är väldigt tråkigt särskilt när själva stylingen är en stor del i spelet...

Det är också ganska rörigt att förstå alla dessa olika speldelar som ska förlänga spelet, förstår själv inte hur man lyckas vinna speedruns eller prestigeraces.

Egentligen vill jag ge detta spelet 3,5 men eftersom vi på PSForum kör på jämna siffror så får spelet oförtjänta 4 av 5.

Spelinformation

Konsol: PlayStation 4
Utvecklare: Ghost
Utgivare: Electronic Arts
Genre: Öppen värld & Racing
Lansering: Lanserat (5 November 2015)
Uppdaterad: 10 Augusti, 2016

Distribution: Skiva / PSS
PS-exklusivt: Nej
Lokalt: Ja, 4 spelare
Online: Ja
Co-op: Ja
Betyg: 1pt1pt1pt1pt0pt (1 röster)
Antal ägare: 1
Aktiva spelare: 1
Pris: -
PSN pris: 499 kr

Länkar:
Officiella tråden
TheGamesDB

Kommande lanseringar