Om sidan / Frågor och svar

Tekniska frågor

Varför sparar PSForum kakor (cookies) på min dator?

Vi använder en metod som på internet kallas kakor (cookies) som går ut på att vi sparar en fil hos er besökare. Filen innehåller inget annat än ett slumpmässig fras. Anledningen till detta är att det möjliggör ett användarvänligt diskussionsforum och ett inloggningssystem. Vi är enligt svensk lag betvingade att informera er om detta.

Vad sparar PSForum för information om mig?

Utöver uppgifterna du själv matar in sparas ditt ip-nummer och sidbesök, för både säkerheten och anonym statistik.

Varför använder ni Google analytics?

Google Analytics är ett väldigt bra verktyg för att få in statistik på hur trafiken kommer in till hemsidan och även vilka sidor användarna väljer att besöka. Så att vi kan se vad som uppskattas och det andra som inte används lika mycket.

Vi kommer aldrig dela med oss av enskilda användares statistik från Analytics eller vårt andra statistiksystem. Skulle vi lämna ut någon form av statistik (osannolikt) kommer vi lämna ut det i klumpsummor.

Önskar ni blocka analytics finns en del plugins/appar till diverse webbläsare.

Till menyn

Forumfrågor

Jag får inte länk/bilder/spotify eller youtube-länkning osv att funka...

I forumet finns en frågor och svar-tråd där vi tar upp ämnet, hjälper inte informationen där så är du välkommen att posta i tråden Synpunkter & frågor.

Varför kan jag inte redigera vissa av mina inlägg/trådar?

Vi har en tidsgräns på 24 timmar på att redigera inlägg och trådar, detta för att skydda mot omfattande missbruk av denna funktion. Vill du redigera inlägg eller trådar efter denna tiden så är det bara att rapportera dessa med en kommentar om vad du vill ha ändrat så löser moderatorerna detta.

Det finns några undantag på trådar som moderatorerna ha valt att tillåta redigering efter tidsgränsen, anser du att du har en tråd (eller inläggen i den) som behöver redigeras i efterhand så hör av dig genom en rapportering av tråden.

Till menyn

Kan jag göra reklam här?

PSForum bedrivs och finansieras i dagsläget ideellt, den enda anledningen till om vi skulle överväga reklam är om det tillför något. Likt Prisjakt eller recension-ex. I och med låga omkostnader och inga vinstintressen ser vi bara fördelar med att behålla sidan reklamfri, så mycket som möjligt.

Vill ni donera något utan baktankar så kan ni höra av er till info(at)psforum.se

Till menyn